keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Näyttelykehien ulkopuolelta

Hiphei, tällä kertaa kirjoittelen hieman omista ja koirien kuulumisista näyttelyrintamien ulkopuolella.

Eli Nacho ja Elvis saapuivat Jyväskylään juuri ennen Jyväskylän näyttelyä, jonka jälkeen he viihtyivätkin luonani aina joululoman alkuun asti. Nachon ikävästä ei ollut tietoakaan, kun kaveri oli mukana. Nyt keväällä olisikin tarkoitus yrittää tytön olla omine nokkineen luonani. Katsotaan miten onnistuu! :)

Syksy meni yhdessä hujauksessa. Jkl:n näyttelyn jälkeen alkoivat labratkin olla ohi, sekä viimeisten tenttien aika. Syyslukukausi meni minulla yllättävän hyvin putkeen, kaikista tenteistä pääsin kunnialla läpi! Lisäksi Nacho ja Elvis saivat nauttia naapurustoni mäkisistä maastoista ja hyvistä lenkkipoluista, sekä täällä oleskelun loppupuolella huomasin molempien olevan erittäin lihaksikkaassa ja timmissä kunnossa, miten mahtavaa! :) Vaikkakin myös ihan karvattomina. :( Asuntoni olikin sen näköinen, koirankarvoja joka matto täynnä.

Lähdimme Poriin itsenäisyyspäivänä, sillä sain kotikaupungista joulunalustöitä, sekä tietysti Messarin näyttelyreissu oli seuraavana viikonloppuna. Joululoma menikin Porissa, ja Jyväskylään palasin ennen tammikuun puoltaväliä. Tällä kertaa taas yksin, lukujärjestykseni on sen verran hurja ja kurja, ettei Nacho ainakaan viihtyisi nyt täällä, kun neiti joutuisi olemaan puolet päivästään yksin. :(

Huomasin muuten, että syksyn kursseista on ollut hurjasti hyötyä pääsykokeisiin lukua ajatellen. Olen saanut kemian laskurutiinin uskomattomaan kuntoon, ymmärrän asioita aivan eri näkökulmasta kuin ennen ja saanut ihan erilaista kosketuspintaa myös biologiaan. 
Tietysti myös opiskelijaelämä ja itsenäistyminen ovat opettaneet paljon, ja olen ihastunut kyllä täydellisesti Jyväskylään kaikessa sen kompaktiudessa ja kauneudessa. Harmi, että eläinlääkis ei ole täällä! 

Tässä hieman kuvapläjäystä. Syksy oli pitkä ja lämmin, ja tässä kuvia karvalapsista leikkimässä ruskan keskellä! ;)

Saapui se talvikin viimein...

Hei ja sitten yksi kemiallinen kuva! VSEPR-teoria on kyllä yhtä iloa (lue: tuskaa!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥