tiistai 7. elokuuta 2012

Mikä kesä!

Täällä taas!

Porin KV-näyttely on onnistuneesti takana, ja Nacho nappasikin sieltä itselleen luokkavoiton ja erinomaisen. Sertifikaatin arvoista neiti ei tällä kertaa saanut, ja jos näin olisi käynyt, olisi toinen serti ollut saman tien meidän. Mutta turha tässä jossitella, nimittäin Nacho käyttäytyi kuin ihmisen mieli kehässä! Käsittely sujui kuin tanssi, liikkumisessa ei ollut mitään ja paikallaan seisominenkin sujui niin hyvin! Lisäksi tuomari piti selvästi Nachon liikkeistä. :)
Näyttelyarvostelu on mollottanut jo hetken aikaa omassa osiossaan, joten sen voi käydä sieltä kurkkaamasta! 

Ennen Porin näyttelyä kävimme kokeilemassa, astuisiko Achiko Nachon, eli olisimme teettäneet tytöllä pennut. Yhdistelmäähän oli jo aiemminkin perustellusti mietitty, ja pentuihin oltiin varauduttu, joten päätimme kokeilla, tulisiko tästä mitään. Reissu ei kuitenkaan ottanut tuulta siipiensä alle, sillä jostain syystä pariskunta ei ryhtynyt lisääntymispuuhiin, vaan parin päivän pituinen Sastamalassa olo meni tytöllä silkaksi leikiksi. Yhden kerran Achi oli tytön yrittänytkin astua, mutta Nacho lähti alta lähes välittömästi pois, joten pentuetta on melkoisen turha odottaa, vaikka koskaanhan sitä ei voi olla täysin varma. (Todennäköisyys tälle on minimaalisen pieni.) 

Nyt suuntaamme Ikaalisten ja Köyliön näyttelyihin, ja kenties vielä Tuuloksellekin. Turkuun ja Helsinkiin olemme myöhemmin kyllä varmasti menossa! Lisäksi lähden marraskuussa kasvattajan peruskurssille keräämään lisää yleistä koiratietoa. :)
Eli nytpä sitten odotellaan ilolla Ikaalista! :D

Huomasin, että 7000 kävijän määrä meni rikki, tuhannet kiitokset siis kaikille! :D Muokkasin muuten hieman yllä olevia linkkejä, mitä pidätte?

Hyvää elokuun alkua kaikille ja nauttikaahan mahdollisesti vielä kesäisistä ilmoista! ;)


Kuvia Pori KV:sta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥