maanantai 23. heinäkuuta 2012

Odottamattomia käänteitä

Hei taas pitkästä aikaa! Kesä on kulunut, tosin ilmoiltaan melko viileissä merkeissä, ja on aika taas hieman päivitellä koirimusten kuulumisia.

Nachon suhteen on tapahtunut nyt kesän mittaan paljon muutoksia, neiti on aikuistunut taas valtavasti, käytös ja totteleminen alkaa olla jo aikuisen koiran tasolla. Myös muunlaisia muutoksia on tapahtunut, sillä Nacho siirtyi nyt kokonaan minun omistukseeni. Kyseessä ei ole oikeastaan mikään Nachosta riippuvainen juttu, eli syynä ei ole terveys tai mikään muukaan, vaan sijoitussopimuksen osapuolien muuttuneet elämäntilanteet. Täten sovittiin, että Nacho siirtyy kokonaan minulle, ja sijoitussopimus purettiin.

Koska tilanne muuttui nyt kokonaan, ilmoitin Nachon heti kertaheitolla Porin näyttelyyn ja sittemmin myös Ikaalisiin. Juoksut eivät sitten alkaneetkaan keväällä, vaan vasta viime viikolla ne sitten tulivat... No, tästä huolimatta suuntaamme Porin raviradalle nyt lauantaina!
Nacho myös kävi match show'ssa viikko sitten, ja neiti nappasi sieltä ensimmäisen punaisen nauhansa koskaan! Ongelmia ei ollut käsittelyn suhteen, vaikka juoksut olivatkin tuloillaan, ja selvisimme vielä kuuden parhaan joukkoon. Meille tuli siis kolme voittoa: käsittely sujui, punainen nauha ja vielä karsinnasta selviäminen! Olen todella ylpeä tyttösestä ja toivonkin, että hyvä ja reipas mieliala säilyy meillä molemmilla vielä Porin näyttelyssäkin! :)
Tosin Nacho päätti tiputtaa turkkinsa (ei onneksi täysin kokonaan) ja täytyykin katsoa, miten se asettuu viikonloppuna. Samoin Elvis tiputtaa karvatöyhtöjä jatkuvasti, ja niitä saakin sitten olla jatkuvasti nyppimässä.

Meille ilmestyi myös uusi perheenjäsen kesäkuun alussa, maine coon -rotuinen musta kissa nimeltään Bond (Halden coon's Vagabond)! Koirat ovat sopeutuneet maukuun hyvin, eikä kissa itsekään noita enää pahakseen pistä.. :) Lyhyesti sanottuna Bond on hyvin ahne ja erittäin hellyydenkipeä katti, mistä ei todellakaan tule edes maine coonien mittapuulla pientä, hmm. :D

Käväisimme myös heinäkuun alussa Vuorenvarman ja Hokuoukensha No -kennelien järjestämillä kesäpäivillä.  Päivä oli erittäin mukava ja antoisa, sekä ohjelmaa oli järjestetty runsaasti. :) Näimme paljon muita kippuroita sekä joukon Nachon sukulaisia isä-Riskin puolelta!

Nyt odotellaan lauantaita ja yritetään olla liikaa jännittämättä!

Bond


Alla olevista kuvista iso kiitos Ronjalle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥