maanantai 2. huhtikuuta 2012

Tiden lider

Hups, tässähän on mennyt vähän aikaa!
Jos joku suostuu kuulemaan selityksiä, niin vetoan vahvasti siihen, että aloitin ylioppilaskirjoitukset jo tänä keväänä, helmikuu ja maaliskuu meni siinä biologiaa lukiessa.. Nyt taas olen palannut normaaliin arkirutiiniin, joten ehdin ja jaksan pitkästä aikaa tänne blogiinkin jotain rustata.

Monet ovat varmaan huomanneet Nachon terveystulosten ilmestyneen neidin osioon ja KoiraNettiin. Lonkat palasivat D/D:nä ja kyynärät 0/0:na. Polvet olivat 1/0. Lonkissa vikana oli liian löysät lonkkamaljat, jonka vuoksi lonkkaluun päät olivat liian väljästi asettuneet. Polvista toinen taas oli hieman löysä. Mutta onneksi lonkkien tai polvien ei pitäisi tulla mitenkään haittaamaan menoa, kunhan vaan hyvästä yleiskunnosta huolehditaan. :)

Nacho on tässä vain viime aikoina aikuistunut, käytös alkaa pikkuhiljaa olla sen mukaista, ylvästä ja harkittua. Toki se pentu siellä yhä taustalla häärii, mutta ei enää niin vahvasti. Lisäksi Nachossa on tapahtunut pienoisia ulkoisia muutoksia, pää on muuttunut pyöreämmäksi ja silmät näyttää siten hieman vinommilta, huulet ovat tiivistyneet (vaikka nuuskamuikkusilmeestä ei kyllä mihinkään olla päästy!) ja alalinja on huomattavasti noussut. Nachosta on tullut kunnon neiti!

Elvis sen sijaan vanhenee, ukkohan täyttääkin kesäkuussa pyöreitä vuosia! Virtaa silti kyllä papassa riittää, vaikka osa ajasta kuluukin jo päivänokosilla... Mutta Nacho - mokoma teiniterminaattori - ei sitä tahdo ymmärtää. Elvis on hänen setänsä, eihän se vielä voi olla niin vanha, ettei se hieman korvan massuttamista tai härnäämistä kestäisi!

Kevättä kohden mentäessä lähestyvät myös näyttelyt, jotka ovat ensi viikolla. Käydään pyörimässä vielä Nachon kanssa niissä ennen oletettua mammalomaa...

Niin siitä siis puheen ollen, Nacho astutetaan seuraavista juoksuista Achiko Go Akita Inu Of Cacic -nimisellä  komealla brindlellä nallekarhulla, joka on kansainvälinen ja kuuden maan muotovalio. Achiko on kuuleman mukaan oikea herrasmies, ja on muuten aivan upean värinen uros!
Tämä on siis sijoituspentue, jonka jälkeen Nacho siirtyykin kokonaan minun omistukseeni. Juoksut alkavat oletettavasti tässä tai ensi kuussa ja Noora, Nachon kasvattaja, myy nämä pennut sitten aikanaan omiin koteihinsa.
Mukulat tulevat kasvamaan täällä Porin päässä.. eli kesä pentueen keskellä näillä näkymin tiedossa! ;)

Mutta tässä hieman kuvapäivitystä:

Halitaan nyt hieman, kaveri!
5 kommenttia:

 1. On kyllä tosi hienoja kuvia ! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis! Olen kyllä vielä ihan puhdas aloittelija tuon järkkärin käytössä, heh! :)

  VastaaPoista
 3. Aww toi kolmas kuva on hassun näkönen :3 Ihana!

  VastaaPoista
 4. Hehe, kiitos! :) Siinä näkyy Nachon emoltansa perimä "nuuskahuuli-ilme"... :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥