maanantai 30. tammikuuta 2012

PakkastaYli 10 asteen pakkaset ovat näemmä saapuneet, eikä Nacho niistä piittaa! Kippura rakastaa lumessa pyörimistä varsinkin sen maistelemista, ja kuten kuvasta voi huomatakin, niin kuura kertyy tyttösen suupieliin melko nopeasti... Siinä kun Nacho talvesta nauttii, niin Elvis ja minä emme. Täytyy sanoa, että mielestäni maksimissaan juuri 10 asteen pakkanen vielä menettelee, mutta muuten alkaa mennä jo yli... Sanon tämän 12 vuoden kokemuksella pohjoisessa asuneena, jossa talvella oli tosiaan oikeasti kylmä. ;)

Neiti otti kaiken huomion irti ensimmäisestä sertfikaatistaan, mutta nyt vaihteeksi alkoi taas uusi murkkukausi... huhhuh, koskahan nekin rupeaisivat hieman lievenemään! Akitalla se jääräpäisyys sen kun vaan kasvaa kun ikää tulee lisää... ainakin tällä neidillä.

Huomenna on vuorossa lonkka- ja kyynärkuvaukset sekä polvitarkastus. Toivottavasti saataisiin hyviä tuloksia ja toivottavaa olisi, että Nachon silmätarkin tulokset kirjautuisivat viimein KoiraNettiin, heh!

4 kommenttia:

 1. Voi kun mekin saataisiin ton meidän akitan kanssa nauttia näistä talvikeleistä.. :/ Mutta ei, seuraavat kolme kuukautta Riki joutuu vallan kulkemaan hihnan kanssa ihan minimaalisia lenkkejä.

  VastaaPoista
 2. Voi, luinkin Rikin lonkasta teidän blogista. :( Pikaisia paranemisia poikarukalle!
  Voi toista, toivottavasti kuitenkin herra kuntoutuisi hyvin ja pääsisitte sitten nauttimaan ihanista kevätsäistä kunnolla. ;)

  VastaaPoista
 3. Minkäslaisilla arviolla Nachon lonkat lähti kennelliitton? :) Tuo koiranetin tietojen päivittyminen kyllä aina kestää... Todella hidasta välillä.

  Meidän Suki on kans ihan hulluna lumesta ja pakkasesta. Ite viihtyisin kovimmilla pakkasilla sisällä. :D

  VastaaPoista
 4. Hyvin alustavana D:nä, lonkkamaljat turhan isot, joten lonkkaluun päät eivät istuneet niihin kunnolla vaan olivat hieman ulkona niistä. Mutta tosiaan, varmaa tuo ei ole, kun Kennelliitto ne ihan mittailee. (: Uh, niin on!

  Heh, sama täällä! Mutta koirille näemmä tuo ulkoilma maittaisi! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥