sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kevättä rinnassa

Eilen oli vuorossa Vaasa KV, jossa tuomarina oli Nils-Arne Törnlöv Ruotsista. Nacholla näemmä ovat juoksut ihan nurkan takana... Kehässä neiti meni muuten upeasti, seisoi ja liikkui todella hienosti, mutta käsittely ei taaskaan onnistunut... Nacho piti pientä murinaa, ja nyt se olikin sitten selvä juoksujen merkki. Neiti on nyt muutenkin hieman arka kosketukselle, merkkailee ja niin edelleen... Eli selvä juttu se. :)

Tulokseksi tuli kuitenkin JUN EH1! Olen tästä todella tyytyväinen taasen, sillä olisimme voineet saada paljon huonommankin, mikäli tuomari ei olisi sitten Nachoa edes jonkin verran tasokkaana pitänyt. Erittäin hyvänhän voi antaa vain laadukkaalle koiralle, se on aina hyvä pitää mielessä... ;) Tuomari piti muuten Nachoa hieman kehittymättömänä vielä ja mainitsi sosiaalisen harjoittelun tarpeesta. Tiedä häntä tuosta treenaamisesta, mutta Nacho on muuten nuori vielä ja tässä on aikaa vielä kehittyä. Seuraavan kerran menemme luultavimmin kehiin vasta, kun Nacho menee avoimeen luokkaan.. :)

Päivää tehostivat myös kaksi turhaa palohälytystä, jolloin halli jouduttiin evakuoimaan. Onneksi meidän kehä oli jo siinä mennessä ohi, ja Nacho sai rauhassa nukkua autossa.. :)

Tällainen saldo siis nyt oli ennen mammalomaa, kaikista tähän mennessä olleista näyttelyistä Nacholla on 5 x EH, 3 x ERI, 2 x SA ja 1 x SERT. Ei huonosti siis! Nytpä jäädään odottamaan tärppipäiviä ja sitten Nacho pääsee moikkaamaan Achikoa Sastamalaan. ;)

Tässä nyt vielä isäni ottamia kuvia Nachosta kehästä:


Ja tässä vielä lisäksi pari 1,5-vuotispäivien kunniaksi otettua pönötyskuvaa:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥