perjantai 4. toukokuuta 2012

Uimamaisteri

Blogi sai nyt uuden ilmeen, jopa ehti vanha ulkoasu täällä ollakin. Hieman vihreää, sinistä ja turkoosia Nachon kauniin punaisen värin vastapainoksi. ;)

Viime viikonloppuna kävimme koirarannalla, mukana olivat kääpiösnautserit Lucky ja Emmi. Vesi oli minusta jäätävää (5-asteista), mitä tuli nyt sitä hieman kädellä koetettua. Mutta Nacholla oli hauskaa! Neiti löysi kimpun ahvenvitaa rantavedestä ja yrittikin maistella sitä. Kyllä, neiti on ehdottomasti japanilainen. Hehän sitä merilevää ihan herkkuna syövät... vaikka kenties eivät ihan noin tuoreeltaan. ;)

No, seuraavana päivänä rantareissusta Nacho lähti pappani ja isäni kanssa mökille, joka sijaitsee pikkuisessa omassa saaressaan. Miesväki lähti nostelemaan verkkoja vedestä, noin kolmenkymmenen metrin päähän rannasta. Nacholla oli jatkuva näköyhteys heihin.
Mutta neitipä päätti, että ei niitä verkkoja nostella ilman häntä! Niinpä hän lähti uimaan siinä viisiasteisessa vedessä kohti venettä, kun silmä vältti, ja pian hän ilmestyi veneen viereen. Isäni siinä säikähti, että mikä törkeän iso hylje siellä vedessä on! Nacho-neitipä siellä. Pienoisessa paniikissa he sitten nostivat neidin veneeseen ja lähtivät kohti rantaa... Nacho oli vallan tyytyväinen kaiketi suoritukseensa, eikä palellut sen enempää, mutta neiti kuivattiin tarkoin ja katsottiin, ettei tuo palelluttanut itseään.
Muuttujia ja kaikenlaisia riskejä tuollaisessa tilanteessa olisi ollut vaikka kuinka, mutta jälkikäteen on vain syytä kiitellä, että tilanne meni näin hyvin, eikä punaturkille käynyt mitään! Nytpä sitten vastaisuudessa neiti on siellä veneessä mukana, sillä mistä akitan pää menee, sieltä menee koko koira... vaikkapa sitten sen 30 metrin uintimatkan! Huomautan tähän vielä, ettei Nacho ole kovin halukas uimari... mikähän päähänpisto tämä sitten oli, sen tietää vain tuo itse..

Huhhuh mitä menoa siis! No, nytpä vain odotellaan niiden juoksujen alkamista, mikä on enää ihan lähipäivien kysymys... (Arvaan vaan, kun tämän nyt kirjoitan, niin jopa ne sitten alkavat!)Mikä mestariteos! ;)Kuvat ottanut Emilia Vandell


Hyvää toukokuun alkua kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Oi. miten hyviä kuvia. Etenkin tuo neljäs! Ihana! Hyvää kevättä myös teille ja jännittävää juoksujen alkua (ja toivottavasti pentujen odotusta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kaverini Emppu otti nämä! :) Kiitos paljon! Ollaan täällä peukut pystyssä.. ;)

   Poista
 2. Saanko kysyä millä ohjelmalla teit tuon ylä-kuvan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki saa! Käytin Photoshopia, versiota CS5. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥