lauantai 7. toukokuuta 2011

Näytteilläoloa

Hei taas pitkästä aikaa!

Nyt on Nachon kanssa Tampere KV ohi ja myös viidessä mätsärissäkin tuli käytyä..
Kaikista mätsäreistä tuli sininen, emmekä sijoittuneet, mutta harjoitusta kaikki tyynni. (: Nyttemmin Tampereella Nacho ei sijoittunut, sillä hampaiden katsomiseen ei neiti suostunut... mutta tosiaan, harjoitusta harjoitusta. ;)
Kuulemma muuten Nacho liikkuu täydellisesti ja on kuulemma muuten hyvä, mutta käsittelyä täytyy vielä roimasti treenata. Tuomari oli muutenkin oikein mukava, saatiin jälkikäteen kuulla ohjeistusta ja tätä kuulemma harmitti Nachon käyttäytyminen, sillä muuten koira oli oikein kaunis hänen mielestään.

No, tästäpä ei voi muuta kuin kehittyä, niin omistaja kuin koirakin! :D Kiitokset muuten kaverilleni Empulle Nachon viemisestä kehään.

Kesää odotellessa... Nachon ensimmäiset juoksut ovat muuten alkaneet ja tässä on saatu jo viikko niiden kanssa kärvistellä. Niin ne pennut vaan kasvaa. (:

Arvostelu (alkuperäinen):
"Did not want to be handled. Was not happy to be looked in mouth. Needs more training. Moves perfectly. All right, but not handled. Excused from competition."


Vapaa käännös:
"Ei halunnut olla käsiteltävänä. Ei pitänyt suuhun katsomisesta. Kaipaa lisää harjoitusta. Liikkuu täydellisesti. Muuten hyvä, mutta ei käsiteltävissä(?). Poistettu kilpailusta."


Tällaista siis. Kesällä ollaan menossa sitten Pori KV:hen, joka on heinäkuun lopulla. Mutta sitä ennen paljonpaljonpaljon harjoitusta meille molemmille!

Tässäpä sitten kuvia pitkänäperjantaina pidetystä mätsäristä:
2 kommenttia:

  1. Treeniä vaan, niin kyllä se siitä. :) Nacho on kyllä hieno! Toivottavasti näemme taas jossain vaiheessa. (:

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Onneksi tässä on kesä aikaa treenata. (:
    Kiitos!
    Olisi kyllä mukavaa nähdä taas joskus. (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥