sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Monenlaisia yllätyksiä

Hei!
Olen ollut harvinaisen epäaktiivinen tämän blogin kanssa, sillä täytyy sanoa, että aika on tällä kesälomalla mennyt kuin siivillä. Ensin oli kesätyöt ja sitten ulkomaanmatkaa sun muuta.

Nyt Nacholla on pentuvillat viimein lähtemässä, osa karvasta on jo aikuisen turkkia ja osa vielä vauvamaisen pehmeää. Lisäksi tytöllä on törkeä paljas läntti hännän alla, epäonneksi... Nacho sai nimittäin jopa omanikäisilleen sopivaa punkkilääkettä, joka kuivatti ihon ja kaiketi "tappoi" karvat alueelta, jolle se laitettiin. Kun iho rupesi kutista, neiti tietysti rupesi hampaillaan nyppimään sitä ja niin sitten karvat lähti, höh! No, kuulemma on kyseessä joku akitoille sopimaton ainesosa, joten ensi kesänä taidetaan mennä ihan ilman punkkilääkitystä. Onneksi karva on jo jokseenkin takaisin palannut!

Kesäkuussa oli rally-tokoilua vuorossa. Käytiin neljän kerran alkeiskurssi, ja vaikutti siltä, että lajia voisi joskus vielä kokeilla, ainakin me molemmat siitä tykättiin! Namit vaan pitäisi jättää leikistä pois, heh, että kilpailuja voisi edes ajatella!

Nacho oppikin tuon koulutuksen aikana reippaasti uusia temppuja, ja nyt osataan ties mitä. Murkkuikä tosin painaa päälle ja tuntuu, että korvat välillä puuttuvat tytöltä kokonaan! No, askel kohti aikuisuutta.

Sijoituttiinpa kerran mätsärissäkin, Nacho oli sinisten 1.!

Tänään oli vuorossa Pori KV, jota olin odottanut koko kesän... pelkäsin pahinta, todellakin. Luulin, ettei Nacho taaskaan sietäisi käsittelyä, mutta toisin kävi! Kaikki meni mainiosti. Hampaat tyttö näytti ja antoi koskea ja liikkui kauniisti... olin niin helpottunut! Mutta valitettavasti se kalju läntti hännän alla kummitteli, muttei se niinkään minua henk.koht. haittaa. Nimittäin EH tuli! Oltaisiin kuulemma voitu olla erinomaisenkin arvoisia, jos turkki olisi ollut oikeassa kunnossaan... Mutta erittäin tyytyväisiä ollaan näinkin! :))

Syyskuussa Sastamalaan ryhmänäyttelyyn ja mejäkurssillekin ollaan menossa... katsotaanpa millainen syksy tästä tulee!

Muuten, Nacho kävi uimassa parikin kertaa... huomattavalla suostuttelemisella ja lahjomisella sekin onnistui.

Koirien tiedot siirtyivät omille sivuihinsa, sekä mm. Pori Kv -arvostelun voi käydä kyylimässä uudesta osiosta!


Kuvat 2-10 © Emilia Vandell

2 kommenttia:

  1. Hieno uusi ulkoasu ja komeita kesäkuvia! Pitäisi saaada tuota omaakin blogia ja Kairan kuulumisia päivitettyä samaan malliin...

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! :)
    Olisi kyllä taas kiva lueskella Kairan kuulumisia! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥