maanantai 7. maaliskuuta 2011

Kasvanut Nacho-neiti

Nacho on taas vaihteeksi kasvanut... siis todella isoksi. Säkä alkaa jo lähennellä sitä aikuisen mittaa ja massaa löytyy. Musta karva kuonon päästä on enää vain vaaleaa tuhkanharmaata ja pentuturkki alkaa pudota toden teolla. Aikuisen turkkia tytöllä onkin jo kropassa, mutta jalat ovat vielä hieman vauvanhöytyväiset.

Pentukurssin kävimme Nakin kanssa läpi, ja täytyy sanoa, että siitä oli hyötyä! Nacho sosiaalistui ja täälläkin tuli opittua erilaisia kikkoja kouluttamiseen sun muuta. Ja heti sen huomaa tottelevaisuudessa.. (:

Tässä tällaisia upeita kuvia, ensimmäiset ovat isäni ottamia ja sitä alemmat ystäväni Empun kuvaamia. Vertasin tuossa äsken Nachoa ja noita vanhoja blogin alkupään kuvia, ja tuntuu ihan hassulta, että siitä on vasta päälle kolme kuukautta, kun Nacho meille saapui. :D

Meidän olisi Nachon kanssa tarkoitus mennä Tampereelle toukokuussa pentuluokkaan, sitä ennen käytäisiin Turussa mätsärissä hieman harjoittelemassa taitoja ja showkäyttäytymistä.
Muita tulossa Tampere KV:hen? Olisi hauska nähdä muitakin akitoja, sekä tietysti pentuja, mikäli pentuluokkaan joku on myös (toivottavasti) tulossa. (:

Kuvissa näkyy myös Nachon koirakaverit dandiedinmontinterrieri Alma ja kääpiösnautseri Emmi. Sekä osaa allekirjoittaneen jalkaa.

4 kommenttia:

 1. Kylläpä on pieni kasvanut oikein kaunottareksi! Ihana syvänpunainen väri näyttää tytöllä olevan. Oikein onnistuneita kuvia!

  Kitti

  www.mitsu.se

  VastaaPoista
 2. Niin se pikkuinen on kasvanut ihan hirmuisesti... <3 Äitinsä korvat... :D

  Mä niin toivon, että teidän auto pysähtyy Huittisten kohdalla samalla kun käytte Turussa harjoituksissa. ;)

  Paljon rapsutuksia!

  VastaaPoista
 3. Me tullaan Kamin kanssa, Hito on silloin 3-4 päivää liian nuori tuonne junnu luokkaan :D Mutta sitten siitä seuraavalla viikolla mennään Hollolaan tyttöjen kanssa näyttelyyn, ja tamperetta ennen Heinolaan. ootan innolla Nachon näkemistä ^^

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos! (:
  Kuvaajana toimi tosiaan hovikuvaajani Emppu, joten kehut kuvista kuuluvat suoraan hälle. :D

  Hienoa, että muitakin akitaihmisiä koirineen paikalle eksyy! ^^ Meidät varmaan tunnistaa sieltä melko hyvin... kaksi punapäätä kehän laidalla, heh! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥