tiistai 25. tammikuuta 2011

Jännyyttä

Kävin johtajuusluennolla koirakoulussa maanantai-iltana.. Ja tuli huomattua heti pari juttua. (: Viime tekstissä höpisin tervehtimisestä, ja kuinka ihanaa se on... No, tästä tavasta yritetään tytön kanssa päästä eroon, sillä sitten kun hän on iso roikale, ei välttämättä ole ihan mukavaa, jos hän änkeää samaan aikaan tuulikaappiin, kun itse yrittää kenkiä jaloista ottaa... :D Ja noiden edellisessä tekstissä mainitsemien namupalojen, plus nakinpalojen (kohtuullisen kokoisia, ja yleensä siis makkaraa), lisäksi käytetään Napun kouluttamisessa tämän penturuokanappuloita joskus, sekä vinkuleluilla leikitään (jos häntä kiinnostaa... aina ei huvita ;D). Kille Kirahvi on paras kaveri!

Tänään kokeilin uudenlaista makua koiranruoan sekaan... nimittäin keitettyä siansydäntä. Jopas suut kävivät kipoilla, vaikka en sitä antanutkaan kuin pienenpienen nokareen molemmille, jotta mahat eivät menisi sekaisin.

Mutta siis tällaista. Nacholla muuten taitaa olla taipumuksia agilityn suuntaan... ainakin vauhti ja energiapuuskien lomassa tehdyt hypyt viittaavat siihen suuntaan... :D

2 kommenttia:

  1. Meidän Hidolla taas (sijoitusnarttu Vuorenvarman Makeakuinmarenki) on ihan selvät taipumukset TOKOon ja jälkeen. Ihan ihmeissäni olen sen innokkuutta tässä seurailllut :D

    Riina

    VastaaPoista
  2. Oho, vähän kesti vastaamisessa. :D
    Se on kyllä hauska huomata, miten innokkaita akitat ovat joissain asioissa. Varsinkin kun motivaatiota ja palkkioita riittää! (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥