keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Villasukkakelit

Hei taas!

Viikko vain edellisestä blogimerkinnästä, jes! Täytyy sanoa, että kiirettä on pitänyt, mutta silti teki mieli taas vähän bloggailla.
Syksy tuli sitten rynnäköllä, kuten varmaan kaikki ovat huomanneet. Yhtäkkiä sitä huomaa, että tennarit ja kaikenmaailman muut kangaskengät eivät enää pidäkään lämpöä samalla lailla, ja villasukkien tarve senkun vain lisääntyy. Onneksi minulla on muutamat kaapissa ja yhdet projektina (tosin köhköh tunnettuna suurena neulojamestarina ne varmaan ovat valmiit vuonna 2016). Syksyn tulon myös huomaa siinä, että päätin antaa ilmoille ja mäille nyt loppuvuodeksi periksi ja hommasin bussikortin. En vaan enää yksinkertaisesti tarkene, varsinainen vilukissa olen! (Sitä vielä 15-vuotiaana pyöräilin -26 asteen pakkasessa kuin vettä vaan, hyrr!)

Olen ihan innoissani, vähän reilun kuukauden päästä on Jyväskylän näyttelyt ja sitten - Voittajat! Tai no, Nachon ja minun kohdalla Pohjoismaiden Voittaja, sillä jätämme muut tänä vuonna välistä. Mutta tänä vuonna paikalla on taas kreikkalainen akitoiden erikoistuomari! Ihan mahtavaa, jännityksellä odotamme mitä tuleman pitää. :) Lisäksi huomasin että Jkl KV on ensi vuonna helmikuussa... Tässähän tulee kiva rupeama taas näyttelyitä, hihii!

Yliopistolla pitää kiirettä, eritoten labrojen kanssa. On kaikenmaailman ennakkotehtävää ja palautettavaa tehtävää, kemian labraa ja bilsan labraa. En kyllä valita, pidän kovasti käytännön tutkimisesta, se on tuhat kertaa mukavampaa kuin luennolla istuminen!

Silti vain haaveet eläinlääkiksestä pysyvät, tämä syksy taitaakin mennä kemiaa ja bilsaa kerratessa, sekä taas hurjassa tsemppauksessa. Tavoite ei ole liian korkea, se on täysin mahdollinen!

Viime vuoden Studia-messuilta saatu opinto-opas, jota luen ikään kuin tsemppilukemistona, sekä matikan laskareita - ja koiria.

Bilsan mikroskopointia, erilaisten kasvien varsien poikkileikkauksia

Viikon päästä menen taas kotiin tervehtimään Nachoa... Enää kuukausi, niin neiti on taas täällä!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥