lauantai 1. syyskuuta 2012

Kohmeessa

Heippa taasen!

Ylioppilaskirjoituksiin lukemisen (ruotsi ja englanti nyt syksyllä vuorossa) keskellä kävimme Nachon kanssa pyörähtämässä hyisessä syyssäässä Köyliössä. Reissu ei mennyt ihan odotetusti, olimme paikalla hyvissä ajoin, ja jouduimmekin odottelemaan hyvän tovin (2h 40 min) hyytävässä tuulessa. Nacho oli käytökseltään taas mitä mainioin ja ihanin, käsittelyssä ei ollut mitään ongelmia, ja seisominenkin sujui todella nätisti.
Kuitenkin törmäsimme sellaiseen ilmiöön, että Nacho kai liikkeen aikana käänsi aavistuksen verran eturaajojaan sisäänpäin, epäilisin syyksi kylmyyttä ja tietynlaista kohmeutta, joten tämä sitten pudotti palkintosijan EH:hon. Harmittaa tietysti, sillä en olisi tuollaista odottanut. Lisäksi Nacho löysi upeasti drivensa  liikkeen aikana, kunnon takapotkua oli näkyvissä ja liikkuminen oli kepeää ja sulavaa, mutta tuomari näki, että se ei ollut tarpeeksi jäntevää. Höh! :(

No, arvostelu oli muuten erittäin hyvä, mutta kylmän päivän, odottelun ja väsymyksen jälkeen olo oli hieman pettynyt.. Nacho oli sentään ainoa akita paikalla, ja ROP-titteli käväisi niin lähellä. Mutta aina ei voi voittaa ja  nöyryyttä on hyvä taas oppia! Näyttelyt on loppujen lopuksi melkoista arpapeliä.. ;)

Seuraavaksi onkin ensi kuussa vuorossa Tuulos ja Turku, avoimessa luokassa olemme ensimmäistä kertaa kehää valtaamassa. Jospa meitä onni potkaisisi sitten.. :)

Nyt syyskuun aikana saadaankin ottaa iisimmin, hihnanpää saa nyt hiki hatussa lukea kieliä, hyppiä yo-kokeissa ja vielä hankkia ajokortinkin... Kenties päästäisiin syksymmällä taas vähän testaamaan verijälkeäkin... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥