maanantai 5. joulukuuta 2011

Ensimmäinen ruusuke!

Hei taas!
Kauan on kulunut aikaa ja tässä on tapahtunut välillä ties mitä. Nacholla oli juoksut, jotka loppuivat hyvin sopivasti ennen voittaja-näyttelyitä. Tavallista enemmän neiti oli ärhäkkä ja puolusteli ankaristi reviiriään, joten ääntä ei säästelty. Onneksi neiti on taas hiljentynyt..

Jännittyneenä lähdettiin matkaan lauantaina aamuyöstä neljän aikoihin ajamaan kohti Helsinkiä. Ensiksi oli vuorossa hyvin väsyttävä ajomatka ja sitten olikin suoraan Helsinki Winner 2011. Tuomarina akitoilla oli Marjatta Pylvänäinen-Suorsa ja ilmoitettuja akitoja oli 20 kappaletta. Arvostelu oli mukavan pitkä, mutta arvosanaa tiputettiin Nachon "lihavuuden" vuoksi. Okei, myönnetään! Neiti on tukevassa kunnossa, muttei suinkaan lihava, kylkiluut tuntuvat ilman liikaa tunnustelua ja niin edelleen. ;) Mutta toisen lihava voi olla toisen tukeva, ja toistepäin. Näin. Tältä tuomarilta saatiin siis EH, sininen nauha, eikä päästy jatkoon. Silti meille jäi hyvä mieli, kun saatiin perusteluja ja kunnon arvostelu!

Sunnuntaina oli puolestaan vuorossa Voittaja 2011, jossa oli tuomaroimassa japanilainen herra Ichiro Ishikawa. Tätä päivää oli odotettu kuin kuuta nousevaa, nyt saataisiin kuulla japanilaisen mielipide Nachosta. Akitoja oli ilmoitettu paikalle huimat 36 yksilöä (joista kaikki eivät olleet paikalla)! Lähdin kalpeana kehään ja tulin hymyillen takaisin. Nacho oli aivan upea! Tuomari piti Nachosta, saimme häneltä ERI:n, jatkoimme juniorien kilpailuluokassa ja lopulta jatkoimme paras narttu -kehään, jossa tuomari vilkaisi myös Nachoa pitkään, emme olleet siis aivan onnettomia viimeisimmässä kehässä, vaikkemme sijoittuneetkaan! Lopputulokseksi tuli JUK ERI3 SA!! Vau! Saimme ensimmäisen ruusukkeemme, vaaleanpunaisen maukkaan kokoisen, kimaltelevan vieläpä. :D Tällä tavalla lisähuomautuksena siis. ;)
En voisi olla ylpeämpi Nachosta, täytyy sanoa, että neiti vei itseään upeasti, ei minun tarvinnut oikeastaan kuin olla hihnan jatkeena ja pitää namia, jotta katse pysyisi pois maasta..
Ja arvosteluthan näistä näyttelyistä löytyvät luonnollisesti tuloksien puolelta. ;)

Nyt meillä on siis kotona upea ruusuke ja upea, uupunut koira, jonka kanssa jatketaan taas ensi vuonna uusin kujein! Olemme ainakin suuntaamassa Turkuun tammikuussa ja sitä ennen lenkkeillään ja touhutaan reippaasti ties mitä joulun yli.. :)


Tässäpä pari kuvaa, jotka on ottanut Anna Ylhäinen voittajaviikonlopun aikana. Kiitos näistä siis hänelle! :)

HeW 2011, hymyä piisaa!

HeW 2011, takaliikettä viistosta.

Voittaja 2011, sijoitus kolmanneksi junioriluokassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥