perjantai 10. lokakuuta 2014

Huhuu?

Uh, moi taas!

Olen ollut aivan liian kauan aikaa hiljaa, en ole saanut aikaiseksi päivittää blogia sitten tammikuun. Voi kamala. Puolet tästä yhdeksän kuukauden horroksesta on johtunut puhtaasti siitä, että olin kiireinen ja väsynyt, ja toinen puoli taas siitä, että en vain yksinkertaisesti saanut aikaan minkäänlaista tekstiä. Anteeksi siis, arvon lukijat!


Ajattelin nyt taas tehdä pienen postaussarjan pieneksi korvaukseksi hiljaisuudesta, jossa käyn läpi tauon aikana tapahtuneita asioita, sekä katsauksia tulevaan talveen ja kevääseen. Toivottavasti en karkoittanut teistä suurinta osaa törkeällä paussillani. Tarkoitus olisi jatkossa päivitellä oikeasti vähintäänkin se kerran kuussa... Niin, ja vaihdoin muuten ulkoasuakin, kuten varmaan huomaattekin. :)

Seuraavissa päivityksissä siis luvassa:
  •  Hihnanpään kuulumiset keväältä ja kesältä
  •  Nachon ja muun karvalauman kuulumiset (arki, näyttelyt, luonnetesti...)
  •  Mitä kaikkea syksyllä on tapahtunut
  •  Pohdintoja tulevasta talvesta ja keväästä
  •  Miksi haluan eläinlääkäriksi?

Lisäksi olen miettinyt kirjoittavani akitoihin liittyviä tekstejä, siis yleisellä tasolla kertoisin, millaista elämä näiden kippurahäntien kanssa voi olla. Lisäksi mielipiteellisiäkin tekstejä saattaa olla tulossa, katsotaan mikä tuntuu mieluisalta.

Joka tapauksessa, mahtavaa syksyä kaikille, ja kuullaan pian! Ensi viikolla pitäisi kuulua ainakin ensimmäinen päivitys, siihen asti siis kuulemisiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥