torstai 18. heinäkuuta 2013

Sinne sun tänne ja maailmalle

Hei taas pitkästä aikaa!

Kevät vierähti aivan liian nopeasti, ja kesäkin on ylittänyt jo puolivälin. Blogihiljaisuus on johtunut jatkuvasta kiireestä ja reissaamisesta, huomasin, etten ollut edes päivittänyt tietoja Keuruun näyttelystä tänne(!!!), mikä on kyllä aika ihmeellistä... Pahoitteluni siis, arvon lukijat, toivottavasti nyt syksyä myöten reipastun taas päivittelyssä!

Aloitetaan siis aivan alusta:

Keuruun ryhmänäyttely oli helmikuussa. Kehä oli ahdas ja lattia liukas, ja poikkeuksetta jokaisella tassu hieman liukui, eikä Nachokaan voinut siten hienoja liikkeitään esitellä. Neiti oli ehtinyt hieman taas kerätä massaa Turun näyttelyn jälkeen, ja olikin siis hieman tuhdissa kunnossa. Kehä meni hyvin ja Nacho nappasikin ensimmäisestä valioluokan reissustaan erinomaisen! Tapasimme myös muita Vuorenvarman kasvatteja ja omistajia, kehän laidalla oli tiivis tunnelma, mutta oli erittäin mukava nähdä kasvotusten uusia koira- ja ihmistuttavia!
Helmi- ja maaliskuussa aloitimme siis Nachon kanssa näyttelytauon, joka jatkuu vieläkin. Nacho nimittäin tipautti erään välihampaansa menemään (lohkesi), ja pitäisi hammaspuutostodistus hommata. No, tässä vielä ehtii!
Samassa kuussa alkoi myös minun lukulomani, penkkarit olivat ensin ja tohelsin lavalla vankikarkurin asu päällä. Ja sainpahan parista karkista päähäni, kun jotkut kiittämättömät lapsukaiset viskoivat niitä takaisin. ;)
Hullu mikä hullu, kirjoitin keväällä vielä viisi ainetta, ja siis yhteensä kahdeksan aineen ylioppilastodistuksen sain käpälääni toukokuussa.Huhti- ja toukokuu menivät lähinnä matkatessani Helsingin ja Porin väliä, sillä kävin valmennuskurssia pääkaupunkiseudulla eläinlääketieteellistä varten. Mahtava kurssi, ja uusia tuttavia ja ystävänkin sain! Täytyy sanoa, että olen hyvin onnellinen, että kävin sen, pelkällä omatoimisella lukemisella en olisi pitkälle pötkinyt näinkin vaikeiden tehtävien kanssa, mitä tänä vuonna oli... :) Valitettavasti panokseni ei tältä keväältä riittänyt, vaan vaikka hyvin kokeessa pärjäsinkin, en sisään päässyt. Ensi vuonna uudestaan, ja taas samalla asenteella, että sisään vaikka läpi harmaan kiven! ;)

Toukokuussa Nacho kävi myös moikkaamassa konekarhu Kontiota isäni kanssa! Tyttö oli kuulemma reagoinut hienosti, käynyt melko lähelläkin, ja hakenut isältäni kontaktia. Todella hienoa! Nacho saikin parhaan mahdollisen arvosanan yleisvaikutelmasta ja haukkumisesta toiseksi parhaan. Upea tyttö! :)


Kiitos kuvista Ronjalle! :)

Kesäkuun työskentelin oppaana eräässä upeassa rakennuksessa, hieno kokemus! Kuun lopulla tosiaan tulivat eläinlääkiksen tulokset, ja tulospäivä menikin sitten siipi maassa. Mutta samana päivänä sain uutisia myös Jyväskylän suunnalta, minut hyväksyttiin kemiaa lukemaan! Sentään jotain piristystä.

Heinäkuun alulla tein päätöksen lähteä Jyväskylään, sitä ennen odotin tuloksia muista yliopistoista, mutta siellä eivät yo-koepisteeni riittäneet sisäänpääsyyn (hain siis vain fy/ke laitoksille). Otin paikan vastaan ja nyt etsiskelemmekin Nachon kanssa asuntoa Jyväskylästä! Olen todella kiitollinen ja onnellinen siitä, että sain opiskelupaikan, ja varsinkin sellaisen, josta tulee olemaan hurjasti apua ensi vuoden pääsykokeissa! Laskurutiinia ja itsevarmuutta, sekä uusia kokemuksia, jes nyt on hyvä jatkaa eteenpäin!
Nacho-pienelle huhtikuu ja toukokuu olivat raskaita, sillä kävin vain viikonloppuisin kotona. Onneksi vanhempani pitivät hurttimuksesta hyvää huolta ja olipa neiti todella onnellinen, kun tulin kimpsuineni ja kampsuinen takaisin kotiin. <3 nbsp="" p="">
Nyt aamuyöt menevät lehtienjaossa, ja jännitetäänkin sitten, mitä tuleman pitää. Olen menossa Pori KV:hen handlaamaan ihanaista rinkulaa urosta, Huhua, pentuluokkaan. Nacho jää kotiin nukkumaan.. Syksyllä ollaan ehkä menossa erkkariin ja ainakin Jyväskylä KV:hen!! ;)

Tuore ylioppilas ja koirakaveri! :)

Olen huomannut, että usein blogissa ei ole sen enempää kerrottavaa, sillä koiran kanssa tavallinen eläminen ei välttämättä tuo kauheasti uusia jänniä ulottuvuuksia kirjoittamiseen pidemmän päälle.
Siksi kysynkin; saako Nachos&Pepper tulla jatkossa sisältämään myös enemmän henkilökohtaisen blogin piirteitä? 
Tämä ei tarkoita, että kertoisin ostamistani ihonhoitotuotteista/päivän lounaasta/asusta, vaan yleisesti opiskelustani ja elämisestäni.. sekä tiestäni kohti unelmieni opiskelupaikkaa.
Koirat tulisivat toki pyörimään blogin keskiössä yhä vahvasti, mutta tämä takaisi useammin päivityksiä, sekä sen, että en aina miettisi, onko tämä turhan tavallista kerrottavaa blogiin.
Kysely on vasemmassa sivupalkissa, ja asiaa voi toki kommentoida! :) Otan mielelläni muutakin palautetta vastaan! Kysely on auki 30.7. klo 6:00 asti.

Kiitos, jos vaivaudutte vastaamaan ja erittäin hyvää heinäkuuta kaikille! :) Kuullaan taas pian!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥