sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Syysväsymystä

Heippa taas!

13. näyttely on nyt takana, käväisimme nimittäin Nachon kanssa pyörähtämässä Turussa. Päivä ei mennyt ihan putkeen... 
Ensinnäkin meille oli tapahtunut tuomarinvaihdos viime tingassa, mikä ei sinänsä mitään ongelmia aiheuttanut, vaan kehän paikka... Se oli nimittäin vaihtunut viileään ja kaikuvaan viimeiseen halliin, jossa olimme olleet jo tammikuussa. Ei siinä mitään, olihan Tuuloksenkin ryhmänäyttely kaikuvassa parkkihallissa... mutta emme odottaneet siellä kehän alkua yli kolmea tuntia. 

Nacho rupesi stressaamaan kovia kaikuvia ääniä, vaikkakin tyttö yritti lepäillä kevythäkissään. Melu ja hälinä, sekä oma jännitykseni eivät suinkaan parantaneet suoritusta - vaan päinvastoin. Kehässä Nachon mielenkiinto oli jossain ihan muualla, neiti keskittyi lattian nuuhkimiseen ja tuomarin tutkiessa rakennetta tämä yritti istua maahan ja piti pientä ääntä, mutta antoi silti nätisti katsoa hampaansa sun muuta. 

Seisominen sujui loistavasti, tyttö oli kuin patsas oikeassa asennossa, ja onneksi tämä toiminta nyt ei näemmä arvosanaa tiputtanut. 
Arvosteluun tulikin hauska lisäys "hyväksyttävä luonne" neidin oikukkaan käyttäytymisen vuoksi, mutta hyvinhän se vielä on... ;)

Tulokseksi saimme erinomaisen ilman sertifikaatin arvoista, mikä oli sinänsä pieni pettymys, yksi pieni vaaleanpunainen nauha olisi nimittäin taannut Nacholle sertin ja täten valioitumisen. Mutta viimeinen sertihän on se hankalin, ja punainen nauha on aina ihana saada! :) Joten siinä mielessä olen tosi tyytyväinen, suoritukseen nähden arvosana on todella mainio! ;)

Ajelin Turkuun tällä kertaa nyt itse, kyseessä oli siis ensimmäinen yli kymmenen kilometrin matka, jonka yksin ajoin! Eli jännitystä ilmassa siinäkin mielessä. Onneksi matka meni hyvin ja oli loistavaa seuraa koko reissun ajan! Kiitos siis Empulle kuvaamisesta ja seurasta, oli oikein mahtava reissu, vaikka ruusukkeita ei kotiin tällä kertaa kannetukaan! :) (Ei sillä, eiväthän ne tämän harrastuksen tärkein puoli ole!)

Nytpä sitten odotellaan joulukuun voittaja-näyttelyitä, menemme sinne avoimin mielin, kaikki otetaan vastaan mitä annetaan kehässä... Joten peukut pystyssä! :)

Jospa pääsisimme sinne metsäänkin jälkeä tekemään ennen lumen tuloa! Hui!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥