perjantai 16. syyskuuta 2011

Kirsu kiinni maassa

Syksy on sitten ilmojen puolesta viimein tullut ja huomaa sen omasta kunnostaankin, nimittäin allekirjoittanut onnistui saamaan syysflunssan ja tuhisee täällä näytön toisella puolen kaksi karvakorvaa jaloissa kiinni.

Elvis elelee tyytyväisenä syksyä, vaikkei vedestä pidäkään. Onneksi ne kamalat helteet loppuivat jo hyvän aikaa sitten, tämä hömelö kun ei ymmärtänyt pysyä pois auringosta..
Nacho myös pitää syksystä, ja hänestä on kuoriutunut esiin primadonna tietyissä tilanteissa. Vesilätäköt on yök, vesisade on ihan kauheeta ja märkä nurmikkokaan ei houkuttele.

Mutta auta armias, kun on kyseessä vesisade ja verijälki yhdessä! Silloin mennään kauheaa vauhtia pitkin märkää pusikkoa, eikä välitetä vedestä tippaakaan!  Mejä on selvästi Nachon laji, tuo suorastaan rakastaa sitä, ja tiistai-illat ovat olleet kohokohtia. Ensi viikolla kurssi on ohi ja saa nähdä miten tehdään jatkon kanssa... kyllä me verijälkeä ennemmin tai myöhemmin jatketaan, tavalla tai toisella. :)

Nyttemmin meidän näyttelysuunnitelmat ovat saaneet jatkoa ja meillä on vielä kolme näyttelyä edessä ennen vuodenvaihdetta.. :D

Kummallinen kuvakulma!4 kommenttia:

 1. Onpas siinä iso pää pienillä koivilla xD
  Joittenkin onnellisten ei tartte seisoskella sateessa keskellä märkää peltoa mutaisen, kuoppia kaivavan koira"prinsessan" kanssa kuten allekirjoittanut on tälläkin viikolla monta kertaa moisessa tilanteessa kärvistellyt.
  Oo, näytte Seinäjoen näytelmiin olevan tulossa. Meikän saattaa löytää kehän laidalta kannustamasta. Aikeissa ainakin on mennä paikalle pällistelemään kerta melkein areenan nurkalla asustan.
  "Hihnanpäällä" näyttää olevan viikko synttäreihin, joten onnea jo etukäteen synttäri-kaimalle (vain muutama vuosi välissä)! ;)

  VastaaPoista
 2. No on kyllä! XD
  Voi ei! No, kaikilla akitoilla ei mieltymykset mene yhteen, täällä päässä on puolestaan hankala saada neiti autotien yli, jos edessä on yksikin lätäkkö...

  Joo, ollaan sinne päin tulossa. Koetetaan Nachon kanssa vähän näitä näyttelyitä kierrellä. :) Meidät bongaa helposti tungoksesta, joten saa ihmeessä tulla moikkaamaan, mikäli ei millään muuten huomata. :D

  Kiitos kaunis ja onnittelut etukäteen myös sulle! :D Onpa hauska yhteensattuma!

  VastaaPoista
 3. Onnea näyttelyihin ja hauskoja hetkiä verjäljen parissa! :)

  Tajusin juuri, että Nacholla ja Tuikkeella on sama synttäripäivä! :D Ja meikäläinenkin on tosiaan päivän vain sinua vanhempi, koska jaan saman synttäripäivän Nachon ja Tuikkeen kanssa. Voi meitä syksyn lapsia. :D

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia taasen! :)

  Niin on, vuosi tasan niillä ikäeroa... :D
  Syksyn lapsia näemmä riittää! Onnittelut syntymäpäivien johdosta muuten sulle ja Tuikkeelle myöskin näin etukäteen! :>

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥