torstai 9. joulukuuta 2010

Maailmaa rakastava Nacho-nakki...

Heh, tässä hieman aikaa viime kirjoituksesta. Nacho on taas kasvanut valtavasti, on jo lähes saman kokoinen kuin Elvis. Korvat ovat alkaneet pikkuhiljaa nousta ja tytön koko olemus on alkanut muuttua akitamaisemmaksi...

Lenkkeilyä on tullut jo hieman harrastettua, tyttö menee kovaa vauhtia Elviksen edellä ja jaksaisi varmaan kiertää koko Porin, mutta ehkei ennen rokotuksia vielä niin kovin pitkiä matkoja mennä. Varasin tuossa ajan Nacholle rokotukseen ensi viikon torstaille, siinäpä sitten saa neiti ensimmäisen suojansa pöpöjä vastaan.. :)

Yhteen koirakaveriinkin Nakki sai tutustua viime viikonloppuna, nimittäin perhetuttujemme bokseriherraan. Isohko uros ei Nakista juuri välittänyt, mutta tyttö sen sijaan haastoi innoissaan leikkiin toista. Lenkeilläkin on tullut koiria ohiteltua, nätisti neiti menee, eikä oikein jaksa välittää näistä. Ainoa koira, joka Nachon huomion voi viedä sataprosenttisesti, on Elvis-setä! ;D

On ihana huomata, miten kiltti ja reipas Nacho on vieraita ihmisiä, koiria ja asioita kohtaan. Häntä heiluen kohtaa nämä, komentaa on vähän yrittänyt surkealla "Väf!" -äänteellään, mutta tuotakin tyttö käyttää vaan halutessaan jakamatonta huomiota... :D Nakki tykkää siis kaikista ja kaikesta!


Lisäksi tässä hieman kuvia, joita kaverini Emppu otti käydessään meillä Nachon ollessa 8-viikkoinen, kiitos näistä siis hänelle.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥